Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Veljača 22, 2024

Totohost

Vodice dočekale 500 francuskih studenata

A3739cbc06981f8355a0a5ceffcb4f16

Grad Vodice je, kao hrvatski partner IV. Europ'Raid 2017, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Vodica, organizirao doček i prihvat oko 500 sudionika ove jedinstvene europske avanturističke, kulturne i humanitarne auto karavane. Karavana francuskih studenata krenula je na put Europom 29. srpnja, a u dvadeset i tri dana proći će više od deset tisuća kilometara i posjetiti dvadeset zemalja.

Na svom zaustavljanju u Vodicama, prodefilirala je gradom, a zatim su se sudionici, puni dojmova, smjestili u Moto klub Okit. Bila je to odlična prigoda za druženje uz večeru. Mladi posjetitelji nisu krili svoje oduševljenje ljepotama Hrvatske, čistoći mora, bistrini rijeka i ljubaznošću domaćina. Ujutro nakon doručka, organizatori su im poželjeli sretan put i siguran povratak kući, a sudionici karavane su se još jednom zahvalili na svemu te se uputili prema slijedećoj destinaciji.

Grad Vodice upućuje zahvalu brojnim volonterima, članovima Moto kluba Okit, DVD Vodice i ŠRK Mali porat koji su svojim radom i vremenom doprinijeli odličnoj realizaciji projekta, toploj i srdačnoj atmosferi i lijepim dojmovima mladih Francuza.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved