Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Travanj 13, 2024

Totohost

Klub 'Kalypso' priprema spektakl na Zrću

7416783d5e67a11b55af760d3b9ea183

Najveće i najspektakularnije ljeto kluba "Kalypso", začetnika klubske scene na plaži Zrće, doseže svoj klimaks s ovogodišnjim izdanjem "Stereoforesta"! Nastupi house superzvijezde R3haba 08. kolovoza i kralja trap house izričaja Marshmella 10. kolovoza definitivno predstavljaju zenit sezone pionira najvruće party plaže na svijetu, a kada se tome još pridoda i dolazak "Cirque le Soir", najvećeg freakshowa na svijetu, onda znate da vam je zajamčena potpuno nova dimenzija partijanja!

Započevši karijeru 2007. godine, R3hab se brzinom munje prometnuo u jednog od najutjecajnijih predstavnika modernog nizozemskog housa. Njegovi uratci ne silaze s Beatportove ljestvice, a “nabrijani” remixevi s njegovim potpisom tražena su roba na svjetskoj dance sceni. Velika imena EDM-a kao što su Quintino, Nervo i KSHMR, ali i pop ikone poput Katy Perry, Rihanne, Lady Gage, Madonne i Pitbulla, samo su neke od zvijezda s kojima je ostvario suradnju.

Marshmello je rapidno stekao status internacionalne trap house superzvijezde 2015. godine s remiksevima muzičkih brojeva koje su potpisali Jack Ü i Zedd, kao i trakama koje je iste godine objavio online. Njegov singl "Alone" dospio je na Billboardovu ljestvicu najboljih svjetskih pjesama 2017. godine, s čime je “sljezov kolačić” dobio i službeno priznanje da je njegov hibridni melodični trap house svjetski prihvaćen koktel.

Elitni freakshow "Cirque le Soir" poznat je po nezaboravnim tulumima koji u svojim istoimenim klubovima u Londonu i Dubaiju ugoščuje VIP klijentelu i svjetske superzvijezde kao što su Rihanna, Drake, Cara Delevingne, Adriana Lima, Neymar Jr i Bella Hadid.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved