Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Travanj 13, 2024

Totohost

Glasnogovornik Mosta nezadovoljan: "Sada kad potpora Mostu raste, nitko ni slova o tome!"

1397be472e45feda66c2cb00ba5f4ce2

Glasnogovornik Mosta, Nikola Grmoja, prokomentirao je rezultate Crobarometra u kojima Most bilježi potporu koja se povećala na 7,9 posto u odnosu na 6,9 posto prošli mjesec. Njegov Facebook komentar prenosimo u cijelosti:

"Od samih rezultata anketa kojima mnogi ne vjeruju, puno je važnija njihova medijska prezentacija. Iz mjeseca u mjesec svjedočili smo udarnim vijestima većine medija i portala s naslovom koji "vrišti" kako Most rapidno gubi popularnost i kako je razočarao svoje birače. Sada kad nam navodno raste, ni jednog naslova o rastu rejtinga Mosta. Iako je to veća vijest nego padovi koje smo imali iz mjeseca u mjesec. Ama baš ni jednog naslova …

[MOSTU PONOVNO RASTE POTPORA]

Nažalost, malo tko je danas u javnosti prenio da se Mostu po zadnjem Crobarometru Nove TV u svibnju povećala potpora na 7,9% u odnosu na travanj kada je iznosila 6,9%.

Drago nam je da građani prepoznaju kojoj političkoj opciji su nacionalni interesi ispred stranačkih i individualnih, te konstruktivnost i rad ispred neutemeljenog omalovažavanja drugih."